Namen de Geavanceerde Materialen van Hunan Huitong aan de 2022 Las Vegas HVAC Tentoonstelling deel

March 28, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Namen de Geavanceerde Materialen van Hunan Huitong aan de 2022 Las Vegas HVAC Tentoonstelling deel

 

1. Tentoonstellingsnaam: De Tentoonstelling van Las Vegas HVAC (AHR EXPO)

 

2. Tentoonstellingstijd: Januari 2 31-februari, 2022

 

3. Trefpunt: Las Vegas

 

4. Tentoonstellingsperiode: één keer per jaar

 

5. Organisator: Internationale Expositie

 

6. Werkingsgebied van tentoongestelde voorwerpen:

Airconditioning, koeling, het verwarmen technologie en materiaal. Airconditioningssystemen, materiaal en componenten; ventilators, ventilatiemateriaal; verwarmingssystemen, de apparaten van de warm wateromloop, materiaal en componenten; het de binnenproducten en materiaal van de luchtreiniging; loodgieterswerkmateriaal en producten; koelingsmateriaal en apparaten; groene producten, energy-saving producten; het beheer/de controlesysteem van de de bouwautomatisering.

 

7. Tentoonstellingsinleiding:

De tentoonstelling zou moeten een tentoonstellingsgebied van 400.000 vierkante meters, 85.000 exposanten, en 3.500 exposanten en merken hebben. De eerste AHR-tentoonstelling werd gehouden in 1930 en wordt één keer per jaar gehouden. Het is de oudste en grootste handel toont voor airconditioning, het verwarmen en koelingsproducten in Noord-Amerika. De tentoonstelling brengt nieuwe producten samen die, nieuwe ideeën en de nieuwe diensten, een groot aantal te bezoeken beroeps aantrekken.

 

Als globaal geplaatst metaalvezel en productenbedrijf, om het metaalvezel van China te bevorderen en van de metaalvezel premix branders om de internationale markt in te gaan, heeft ons bedrijf georganiseerd en aan de buitenlandse professionele tentoonstellingen van de de vezeltechnologie van het toepassingsmetaal voor zich vaak deelgenomen.